Ja es troba en llibertat l’activista Carles Herieda, després d’acollir-se al seu dret de no declarar en passar a disposició judicial. Se l’investigava per presumptes desordres públics durant la protesta contra l’acte del partit d’extrema dreta VOX a Valls, segons diverses fonts.

Heredia ha estat detingut a Montblanc, quan entrava a treballar a Concactiva. Una patrulla dels Mossos se l’ha emportat. A la sortida de comissaria, Hereida ja estat rebut per prop d’una trentena de persones, que s’han concentrat a la una del migdia per donar-li suport.

Aquest vespre a les 20h s’ha convocat una concentració de suport a la plaça del Pati de Valls.

En sortir de la comissaria, Heredia ha tornat a Concactiva, on l’han rebut els seus companys i companyes, així com la presidenta del Consell Comarcal de la Conca. El comitè de treballadors del Consell Comarcal també ha fet un comunicat de suport a Heredia