El Capuig no celebrarà el tradicional sopar de veïns per Festa Major. Les noves restriccions del PROCICAT, que prohibeixen específicament fer sopars multitudinaris a l’aire lliure, han obligat a suspendre aquesta cinquena edició, on el sopar ‘Jo m’ho porto, jo m’ho menjo’ havia de ser el protagonista.

La festa s’havia de celebrar el dimecres 28 de juliol amb el programa ‘Xerrar va bé’ de l’EFMR en directe des del Capuig, seguit del Pregó de Festa Major a càrrec de Trini Cantí i un sopar on cada veí havia de portar el seu propi menjar, els seus coberts, plats i gots, per mantenir les mesures. La festa s’acomiadava amb un castell de focs.

L’any passat sí que es va celebrar la Festa Major del Capuig, mantenint la distància entre taules i minimitzant els actes en comparació a altres edicions. Enguany, però, tot i la vacunació de part de la ciutadania, les noves restriccions del PROCICAT prohibeixen expressament sopars d’aquestes característiques.

ÀUDIO: La veïna del Capuig, Aida Martí, parla d’aquesta restricció