Jordi Turull ha sortit aquest matí des de Montblanc per continuar amb la ‘Travessa per la llibertat‘, un recorregut per tota Catalunya que va començar el passat 10 de juliol i que recorrerà un total de 15 etapes fins al 24 de juliol.

A les 7 del matí, la plaça Major de Montblanc s’ha omplert de persones per donar suport a Jordi Turull durant aquest viatge. Un tram que arribarà fins a Prades, sent ja una de les últimes fases del recorregut. El mateix Jordi Turull ha assegurat que és “una etapa de grans desnivells que queden compensats per paratges increïbles i vistes esplèndides”.

El conseller fa dies que va començar aquesta travessa, amb l’objectiu de retrobar-se amb la ciutadania després de sortir de la presó. A la web de la Travessa, Turull explica que “vull tornar a trepitjar i recórrer aquest meravellós país que es diu Catalunya. Enyorança molt sentida quan hem estat a les llunyanes presons d’Estremera, de Soto del Real, de Valdemoro i de Zuera, però també durant tantes hores i nits tancat sol a la cel·la de Lledoners”.

La travessa arribarà a la seva fi el proper 24 de juliol a Arnes.