El Museu Comarcal de la Conca de Barberà presenta ‘Aventura’t al museu’ un nou recurs didàctic i turístic perquè les famílies puguin gaudir del patrimoni a través del joc.

Escanejant un codi QR que trobareu a l’entrada del museu, els visitants podran descobrir la història de la col·lecció del Museu Comarcal de la Conca, i alhora es podran esbrina diferents trets distintius dels museus de la vora que formen part de la xarxa de museus, com ara el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona o el Museu de Valls, entre d’altres.

En el joc hi trobarem 10 enigmes els quals ens ajudaran a resoldre per què el paper de les dones és tan petit o invisible en bona part de la història de la humanitat.

ÀUDIO: La directora del Museu Comarcal de la Conca de Barberà, Maria Serra Orpinell, explica aquesta nova activitat

Aquest joc neix del projecte del PECT TurisTic en Família del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.