L’Espluga de Francolí ha donat el tret de sortida aquesta tarda a la Setmana de la Joventut amb una cursa d’obstacles on, a través de diversos objectes com rodes, tubs, tobogans i piscines d’espuma els petits i els joves han pogut refrescar-se i jugar tot donant inici a la vintena d’actes programats aquesta setmana.

La cursa d’obstacles s’ha fet al pàrquing de darrere del pavelló del Casal on, a partir de les 6 de la tarda, s’hi podien apropar els més petits, en una modalitat lliure i a partir de les 7 ho feien els majors de 12 anys per competir. L’hora de més afluència ha estat a partir de les 6, quan les famílies s’han apropat amb els més petits per participar-hi.

ÀUDIO: La regidora de Ciutadania de l’Espluga de Francolí, Aida Morgades, explica com ha sigut l’activitat

Aquesta prova d’obstacles és una de les novetats per les quals aposta aquest any el Faistiu, juntament amb un Escape Room pel nucli antic del municipi i una xerrada amb l’ONG Open Arms, entre d’altres.