El vi de la Família Torres Grans Muralles 2017, de la DO Conca de Barberà, ha aconseguit per tercer any consecutiu la distinció ‘Best in Show’ en el certamen internacional ‘Decanter World Wine Awards’ d’aquest 2021. Un guardó que el posiciona com un dels 50 millors vins del món.

En concret aquesta categoria està reservada als millors vins del món i en el cas del vi de la Família Torres això es tradueix en una puntuació de 97 sobre 100. El jurat ha destacat d’aquest vi el seu perfil mediterrani i “la seva gran densitat i amplitud de fruita i l’acidesa saturada d’aromes”.

El Grans Muralles es va començar a elaborar per primera vegada l’any 1996 com una barreja de varietat autòctona i es va convertir en el primer exponent del projecte de recuperació de varietats ancestrals impulsat per la Família Torres als anys 80.