Després d’un any sense activitat presencial, el Club d’Escacs de l’Espluga ha organitzat un torneig de partides ràpides per una quarantena de participants en els Jardí dels Francolins anomenat ‘I Memorial Joan Amigó’ en record al seu fundador. Tot i que alguns dels membres havien participat en tornejos presencials de la demarcació, aquest és el primer que organitza el propi club des de l’inici de la pandèmia, temps en què s’han potenciat les classes i competicions online.

En concret, l’acte serà el dimecres 28 de juliol a les 7 de la tarda, però es demana als participants ser-hi mitja hora abans, quan es començarà el sorteig de jugadors. En total, les places estan pensades per fins a 40 persones de totes les edats que competiran en partides de cinc minuts més tres segons d’increment i màxim set rondes.

Les inscripcions s’han de fer a través del correu escacsespluga@gmail.com i amb antelació. De moment ja hi ha apuntada gent de Montblanc, Valls i l’Espluga. Pel que fa als premis, es lliurarà un pel guanyador absolut del concurs i s’entregaran tres trofeus més per aquelles persones amb millor puntuació de sub18, divuit anys o menys, sub14, catorze anys o menor, i sub10, deu anys o menys.

El Club d’Escacs de l’Espluga es prepara ja per tornar a la presencialitat i oferir de nou classes a infants i adults a partir del setembre vinent.