Més de 1.600 premis per comprar als comerços de l’Espluga de Francolí aquest estiu. Aquesta és la premissa amb la qual la Unió de Botigues i Empreses del municipi ha iniciat la campanya ‘Rasca i guanya’ amb la qual s’entregaran targetes per rascar als clients que comprin en les botigues adherides.

Del total de les 8.000 targetes que es repartiran en més de 40 establiments del municipi, un 20% seran premiades amb diversos productes d’estiu com un para-sol pel cotxe, un joc de micado, un pai-pai plegable, una tovallola, una funda resistent a l’aigua pel telèfon, un estoig amb colors per pintar, una cantimplora i una bossa reutilitzable, entre altres.

ÀUDIO: El president de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga, Albert Amigó, destaca quants premis s’entregaran

La promoció s’inicia aquest dijous 15 de juliol, ja que la segona quinzena del mes és una de les etapes amb més moviment comercial de l’any a l’Espluga de Francolí, coincidint també amb la Festa Major a finals de mes. La campanya estarà en actiu fins a exhaurir existències.

La Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga obsequiarà els seus clients amb productes típics d’estius (Imatge: Laia Molné)