Fa quatre dies que es va suspendre l’Acampada Jove de Montblanc, una setmana abans del seu inici. L’organització encara està anul·lant tots els encàrrecs de proveïdors i solucionant problemes logístics. En una entrevista de l’EFMR la directora del festival, Kènia Doménech, va assegurar que aquesta ha estat «la decisió més difícil dels 25 anys d’Acampada Jove». Una decisió que, assegura, s’ha hagut de prendre per la situació pandèmica no només a Montblanc, sinó a tota Catalunya, ja que aquesta «podria ser una setmana clau per frenar la transmissió del virus».

ÀUDIO: La directora de l’Acampada Jove, Kènia Doménech, parla de la suspensió del festival

La suspensió de l’Acampada es traduirà en pèrdues per l’organització, les quals encara s’estan quantificant, ja que molts dels encàrrecs dels proveïdors encara s’estaven anul·lant a inicis d’aquesta setmana. En aquests moments l’equip també està en contacte amb tots els grups que havien de participar, alguns dels quals podrien tornar l’any vinent o inclús reubicar-se en altres dates.

ÀUDIO: Kènia Doménech explica les pèrdues que ocasionarà el festival

Preguntada sobre si continuarà al capdavant de l’organització l’any vinent, Kènia Doménech explica que encara no hi ha res clar de cara al 2022, però que continuarà implicada en el projecte d’un mode o un altre. El que sí que està clar és que l’Acampada Jove ja pensa en el futur i la seva directora és optimista amb poder-la recuperar l’any vinent i sobretot celebrar els 25 anys d’acampada, una festa que està pendent des del passat 2020.

ÀUDIO: La directora de l’Acampada Jove destaca els 25 anys del festival

Entrevista completa a Kènia Doménech, directora de l’Acampada Jove