Des d’inicis d’aquesta setmana ja està disponible la nova màquina de neteja dels carrers aconseguida mitjançant una operació de rènting. Una gestió que es reclamava des de fa més de dos anys, ja que el vehicle amb el qual comptava l’Ajuntament fins al moment no funcionava correctament. Durant uns dies encara estarà en actiu l’antiga màquina fent feines menors.

El consistori invertirà 126.000 euros els pròxims 5 anys per adquirir un nou vehicle en qualitat de lloguer amb opció d’adquirir-la a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis. 

L’adquisició d’una nova màquina de neteja era una reclamació que l’oposició havia fet en reiterades ocasions. Una reclamació que va fortament lligada amb la demanda d’una major neteja als carrers del municipi, ja que el grup de l’oposició de Junts per l’Espluga també ha demanat, diverses vegades, la neteja de les voreres on hi ha crescut mala herba o la neteja de l’entorn de la deixalleria, entre d’altres.