L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà ja té nova directora després de la jubilació de Josep M. Porta i Balanyà. El càrrec ha passat a mans de la montblanquina Montse Gomà Cortès, especialitzada en el tractament de fons documental de caràcter judicial i amb una carrera de més de 20 anys en el món arxivístic.

Entre els càrrecs destacats de la seva carrera hi ha: Responsable de l’Arxiu Provisional de Barcelona i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, encarregada de l’Arxiu de la Sala Contenciosa de Barcelona del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i responsable de l’Arxiu dels Jutjats del Vendrell, entre d’altres.

Gomà explica que es planteja aquesta nova etapa com a una oportunitat professional en la qual es mostra molt il·lusionada i amb ganes de continuar fent créixer l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, amb la conservació, classificació i difusió del patrimoni documental de la comarca.