El brot detectat aquest cap de setmana a Sarral ha obligat a suspendre la setmana de ‘Fem Cultura amb Igualtat’ que s’havia programat en substitució de la Festa de la Pubilla d’enguany. La situació al municipi ja va fer aturar els actes del cap de setmana, per evitar els contactes massius entre veïns i veïnes.

La decisió ha estat finalment suspendre la vintena d’actes programats fins al diumenge 18 de juliol, la majoria dels quals agrupaven un nombre de persones considerables, tot i mantenir les mesures de seguretat. Ara, els actes es distribuiran durant l’estiu i la resta de l’any de forma separada per no perdre així els espectacles ja programats.

ÀUDIO: Victòria Cañís, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Sarral, explica l’anul·lació dels actes

Aquest nou model de Festa s’havia d’inaugurar aquest any com un primer pas per modernitzar la Festa de la Pubilla, que ja s’havia hagut de desplaçar de dates a causa de la situació pandèmica. De cara a l’any vinent la festa continuarà evolucionant per adaptar-se als nous temps.