Un total de 14 piscines municipals de la Conca de Barberà han programat actes per col·laborar amb la iniciativa ‘Vine i mulla’t per l’esclerosi múltiple’, una campanya que la Fundació Esclerosi Múltiple organitza anualment per recaptar fons per investigar sobre la malaltia i atendre de forma més eficient a les persones que la pateixen.

L’acció es durà a terme, en la majoria de piscines, el diumenge 11 de juliol, en horaris variants que es poden consultar a la graella de piscines participants de tot el territori. Hi haurà actes programats el proper diumenge a l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc, Barberà de la Conca, Blancafort, Pontils, Rocafort de Queralt, Savallà, Santa Coloma de Queralt i Vallfogona de Riucorb. En el cas de Vilanova de Prades l’activitat es va fer el passat dimecres dia 7, a Vilaverd serà el dissabte 10 de juliol, a Conesa el proper 18 i Sarral clourà l’activitat el proper 1 d’agost.

L’objectiu principal és ‘Mullar-se’ i donar els beneficis a la Fundació, però algunes piscines de la comarca han aprofitat per organitzar actes al voltant de l’activitat, com la presència de gegants o la venda de productes per recaptar diners.

A part d’aquesta activitat, la Fundació Esclerosi Múltiple proposa altres mètodes per participar com la compra d’oli OleAurum, comprant articles solidaris a la botiga online o fent simplement un donatiu a la Fundació.