La 56a edició del Rally RACC Catalunya Costa Daurada tornarà a passar aquest any per la Conca de Barberà. La prova completa inclourà tota la demarcació de Tarragona entre el 14 i el 17 d’octubre. Amb més de 300 quilòmetres de recorregut, el Rally es recupera aquest any després de l’absència del 2020, a causa de la pandèmia.

La competició d’enguany, exclusivament sobre asfalt, tindrà punt de sortida i tornada a Salou i s’allargarà tres dies per tota la comarca amb una vintena de trams puntuables. Serà el dissabte 16 d’octubre quan el Rally arribi a la Conca de Barberà passant per Savallà del Comptat fins passat Conesa, direcció a Les Piles. Aquest tram es recorrerà tant al matí, com al migdia.

Els cotxes participants també travessaran altres pobles de la comarca com Santa Coloma de Queralt, Les Piles, Rocafort de Queralt, Montblanc o Vilaverd, en trams no cronometrats.