Fragment del videoclip ‘Joves insensats’ amb Sarral com escenari

‘Joves insensats’ és un nou videoclip creat pels serveis de joventut dels consells comarcals de la Conca de Barberà, l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Priorat i Tarragonès juntament amb Joventut a Tarragona per explicar l’experiència de joves de diferents poblacions de la demarcació durant el confinament per la pandèmia i canviar-ne la percepció pública.

Amb un ritme marcat i melòdic a mode de fil conductor, els joves cantants Maria Jacobs, Tonet Blázquez, Gemma Polo i Pol Carranza canten diferents experiències personals de diferents moments durant la pandèmia, com són les restriccions, els canvis vitals i la resiliència que han hagut d’emprendre en aquestes condicions.

La música es combina amb imatges d’experiències solidàries que els joves de tota la comarca han impulsat durant aquest temps. En el cas de la Conca de Barberà es pot veure la proposta ‘Els Joves de l’Espluga i el festival del poble’, en referència a l’espai virtual lúdic que es va crear per totes les edats. Des de Sarral es visibilitza les compres i trucades solidàries de l’Associació Juvenil Saüc a la gent gran i finalment es poden veure els Relats Confinats de Les Piles, un projecte d’escriptura que es va acabar traslladant a tota la comarca.

Aquest són només tres dels 12 projectes que recull el vídeo i que mostren accions altruistes, voluntàries i de serveis a la comunitat que sovint no han tingut prou reconeixement social.