La travessa solidària que es va celebrar els mesos de maig i juny en favor de Càritas a la Conca de Barberà s’ha tancat amb 4.198 euros recaptats per ajudar a l’entitat després del repunt de persones que necessiten aliments a causa de la crisi provocada per la pandèmia.

Dels 4.198 euros recaptats, 1.828 s’han recollit a través de la plataforma migranodearena.org; 370 a través del berenar solidari de l’Escola Les Muralles de Montblanc; mentre que el Consell Comarcal ha fet una aportació de 2.000 euros.

L’activitat, anomenada #TombalaConca i organitzada per Travesses Solidàries, va tenir lloc entre els mesos de maig i juny en dues etapes diferents. En la primera, el recorregut a través de diferents municipis de la Conca de Barberà i que constava d’un recorregut de 190 quilòmetres, es podia fer en BTT o Gravel; mentre que en la segona travessa, el recorregut es feia corrent, en un total de 100 quilòmetres.

Les travesses, impulsades per Joan Roig i David Garcia, van acollir una quinzena de participants en el format de BTT i una cinquantena de persones corrent i donant suport als avituallaments.