El Danseu Festival continua presentant les novetats d’aquest any després d’anunciar que es recuperarien les actuacions internacionals, que van quedar suspeses aquest passat 2020 per la pandèmia. Amb un nou vídeo promocional de 3 minuts s’ha donat a conèixer gran part del cartell d’aquest 2021 i el lema d’enguany: ‘Creía que lo sabía todo’.

Durant el metratge, creat per Jordi Cabestany, Come Fruta i TopSky Droneworks, es pot veure un noi caminant per camps de blat, rius i davant d’aerogeneradors. El vídeo acaba presentant els artistes de l’edició d’enguany: Ivo Dimchev, Marina Mascarell, Yoanna Bourgeois, Violeta Gil & Abraham Boba, 5Ft6, Alex Serra & Totidub, Carla Farreny, Clementine Telesfort i Lisard Tranis, El Circ Petit, Flock Drone Art, L’atapeïda, La Taimada, Losin’FormAlls, Marie Gyselbrecht, Nuria Guiu i Francesc Cuéllar, Reinaldo Ribeiro, Xavier Sivecas.

El festival tornarà a celebrar-se el 6,7 i 8 d’agost a Les Piles i durant els pròxims dies es concretarà com aconseguir les entrades i l’horari de cada espectacle.