Una trentena de persones es va reunir aquest dilluns a la tarda a les portes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí per manifestar-se en contra de l’assassinat de Samuel, el jove de 24 anys mort dissabte apallissat a La Corunya per 14 persones per la seva orientació sexual.

A la concentració es van reunir persones de totes les edats i es van exhibir pancartes on es podien llegir frases com “l’homofòbia és feixisme, combatem-la” i reclamacions per la llibertat sexual i de gènere, així com l’exhibició de la bandera LGTBI.

https://twitter.com/enricmercade/status/1412130587771650049

L’Espluga de Francolí es va sumar d’aquesta manera a les concentracions que es van fer aquest dilluns arreu de l’Estat per denunciar no només l’assassinat de Samuel sinó també la violència que pateix el col·lectiu per part de grups homòfobs.