El Banc de Sang arribarà a Solivella aquest dimarts 6 de juliol a Cal Mateu, situat a la plaça Major del municipi. Es podrà assistir a les donacions de sang a partir de les 5 de la tarda i fins a dos quarts de 8 del vespre. S’han posat a disposició de la ciutadania un total de 48 places i de moment ja es compta amb la meitat de llocs coberts.

Per assistir-hi és necessari fer reserva prèvia a través del Banc de Sang i Teixits. Encara queden places disponibles a les sis franges horàries establertes. La situació actual i la reducció de donatius a causa de la pandèmia fa que sigui necessària la donació massiva de la població per poder cobrir les 1.000 donacions diàries que fan falta a Catalunya.

A part de donacions de sang també es pot donar plasma i inclús les persones que han passat la Covid-19 poden donar l’anomenat ‘plasma covid’, que s’utilitzarà amb persones que actualment estiguin patint la malaltia. Per agilitzar les gestions es pot dur omplert de casa el formulari individual i obligatori per cada donant.