La música i les projeccions del Riubombori han omplert aquest dissabte els exteriors del Museu de la Vida Rural de l’Espluga, en una onzena edició amb alta afluència de públic tot i les restriccions del coronavirus.

Sense perdre la seva essència activista i d’apropament cultural, al llarg de tota la vetllada unes 150 persones van poder gaudir d’imprescindibles llançaments discogràfics del país, així com d’una acurada selecció de breus peces audiovisuals que es van projectar entre actuacions, com les que van oferir La Nena Samsó, El Pèsol Feréstec o Joan Colomo especialment, ja que va presentar el seu darrer Disc Trist i va fer embogir el públic assistent. La nit la va tancan els punxadiscos SanVinilo.

També es va poder gaudir d’una selecció de cerveses artesanals, vins del territori i altres begudes a la barra de l’entitat. També es va comptar amb la presència d’un foodtruck amb productes de Km0.

ÀUDIO: Valoració del president de La Cultural Jordi Francolí, Jaume Ballesté.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ