Els aparadors dels comerços de Montblanc s’han omplert aquests dies de fotografies antigues per tal d’identificar als seus protagonistes. L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà ha impulsat la tercera edició de la campanya ‘Saps qui són?’. Amb aquesta, l’equipament arxivístic vol identificar els indrets, les persones i les dates d’aquestes fotografies. 

Aquesta iniciativa, impulsada l’any 2018, ha permès fins al moment, amb la col·laboració dels veïns de Montblanc, posar nom i cognom a prop de mig miler de persones retratades. Per aquesta tercera edició de la campanya, s’han escollit captures del fons Vicenç Baldrich, Anton Moix i Jaume Masalles Marsal, una de les col·leccions més recents de l’arxiu.

Les imatges estan exposades en una quarantena d’aparadors de negocis de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. Cada negoci té una fotografia i, en cas d’identificar algun element, els participants poden notificar-ho al mateix comerciant, qui té una còpia numerada de la imatge.