Les companyies espluguines Els Telotistes i Tratea Treatre del Casal són les encarregades de representar diverses escenes de masclisme quotidià per la nova campanya contra aquest tipus de violència del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

La campanya, anomenada ‘Jo m’implico’, vol sortir dels esquemes habituals de les diferents campanyes contra les violències masclistes que normalment victimitzen a la víctima i han volgut fer una campanya masculina, on els homes s’impliquen contra la violència i les denúncies en diferents situacions que ens podem trobar al nostre dia a dia.

En els tres vídeos protagonitzats per les dues companyies de l’Espluga de Francolí es poden veure situacions de violència masclista encoberta amb la família, els amics i a la feina. En les tres càpsules són els mateixos personatges els que acaben reflexionant que han creat, moltes vegades sense adonar-se, una situació masclista.

La campanya també compta amb diferents fotografies on els homes i les mans són els símbols protagonistes. També s’ha creat un tríptic i una gira de diferents tècnics i tècniques per visitar els pobles de la comarca per explicar de primera mà les formes de violència masclista.