La pista de l’institut vell de l’Espluga de Francolí es convertirà en punt de trobada de grups amateurs de futbol sala aquest estiu. El municipi recupera un torneig que durant molts anys s’havia celebrat sense interrupció i que actualment es trobava parat.

Dos joves del municipi, Guillem Tierz i Adrià Tella, de forma conjunta amb l’Ajuntament de l’Espluga i la Unió Esportiva l’Espluga, han decidit recuperar aquesta tradició i tornar a aglomerar grups de tota la demarcació per jugar futbol sala a l’Espluga de Francolí durant una setmana sencera, concretament del 19 al 25 de juliol.

ÀUDIO: Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Guillem Tierz, explica com va sorgir la idea

El torneig, pensat per entre 8 i 12 grups, estarà format de diverses fases eliminatòries, una primera per grups, semifinals i finals. L’equip guanyador s’endurà un premi de 350 euros i el segon classificat un lot conjunt d’Especialitats Cobo i el celler Rendé Masdéu. L’activitat està dissenyada per grups amateurs de mínim 16 anys. La inscripció és de 150 euros, quantitat amb la qual els equips pagaran els arbitres federats que hi seran present a la competició.

Els grups interessats es poden apuntar fins al 14 de juliol a través del telèfon 619078982 o a torneigespluga@gmail.com. L’organització també recorda als participants que estiguin atents a les seves xarxes socials per conèixer les novetats del torneig.