Imatge de l’Instagram de @gertrudisband

Aquest any l’Espluga de Francolí recupera totes les activitats programades per poder celebrar una Festa Major amb una desena espectacles i concerts. La situació pandèmica va acabar suspenent part de les activitats programades pel 2020, les quals es recuperen aquest any adaptades a les mesures de seguretat.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha confirmat els noms més destacats dels grups musicals i companyies d’espectacles que seran al municipi del 28 de juliol al 2 d’agost. La música anirà a càrrec de Gertrudis, Sense Sal, Maio Serrasoles, Marcel Casellas i la Cobla dels Sons Essencials, l’Orquestra Maravella, Betzuca i XicuDj. Entre els espectacles destaca Guillem Albà i la Marabunta i Cia. Circ Vermut.

Per complir amb les mesures actuals, el públic estarà assegut en tot moment, es regularà el flux d’entrada i sortida i serà necessari fer reserva prèvia per assistir als actes. La reserva o compra d’entrades es podrà fer a partir del dia 16 de juliol a través de la plataforma Entrapolis o a l’Oficina de Turisme.