Dos anys després de l’inici de mandat, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà està patint alguns canvis, com el del seu president Magí Trullols que deixarà pas a l’actual vicepresidenta del Consell, Carme Pallàs. Però tot i que són menys notoris aquests dies el Consell Comarcal està patint altres variacions entre els seus consellers.

Durant el ple del mes de maig, Artur Miró Palau, Rosa Sánchez Pérez, Ramon M. Caixal Homedes, Carme Ferrer Cervelló i Ricard Miquel Cabestany van renunciar als seus càrrecs i durant el ple d’aquest 28 de juny, Juan Manuel Cabello Camacho (PSC), Moisés Ferrete Bofarull (JxCat) i Ramon Mullerat, Marc Roca Banet i Eduard Saltó Miquel (ERC-AM) van prendre possessió respectivament dels càrrecs.

Ara, caldrà esperar la sessió plenària del proper 26 de juliol per tal que se’ls assignin les carteres de Sostenibilitat, Paisatge i Agricultura, Consum, Hisenda i Règim Intern, Joventut, Esports i Participació Ciutadania i la representació del grup de Junts per Catalunya.