El ple celebrat a l’Ajuntament de Montblanc aquesta setmana ha aprovat, per unanimitat de tots els regidors i regidores, una moció per demanar al Ministeri de Transport i Mobilitat Urbana que construeixi un pas elevat al camí de Can Magre, a Lilla, afectat per les obres de l’A-27.

El projecte, pactat inicialment, preveia ja aquest pas elevat, però sembla que ara ha desaparegut del traçat de l’obra. En un modificat del projecte que es va conèixer fa unes setmanes, es pot veure com aquest pas elevat desapareix. El modificat preveu connectar directament l’autovia amb la N-240, evitant les rotondes previstes inicialment, que només utilitzaran els que agafin directament la nacional, com els veïns que vulguin anar a Lilla.

Els veïns i veïnes de Lilla van participar aquest dimecres al ple, donant suport a aquesta moció. Demanen que no es modifiqui el projecte inicial i que es mantingui la construcció d’aquest pas elevat, com se’ls havia promès inicialment. L’alcaldessa pedània, Glòria Rovira, va assegurar que “per aquí no hi passem, van prometre el pont i l’han de fer”.

ÀUDIO: L’alcaldessa pedània de Lilla, Gloria Rovira, reclama el pas elevat que consta en el projecte inicial