El festival canvia el seu format habitual per adaptar-se a les noves indicacions sanitàries, per això el públic podrà estar sense distància de seguretat però amb una mascareta FFP2 a la pista de ball. L’altre gran canvi és que els assistents  hauran de fer-se un test d’antígens, sense cap cost addicional.

Aquest cribratge massiu es farà a l’Escola Les Muralles de Montblanc i, mitjançant SMS, al cap d’uns minuts rebran el resultat. Per poder entrar al festival és imprescindible tenir un resultat negatiu al test d’antígens. Aquesta mesura també permetrà poder consumir begudes i menjar dins del recinte, però s’haurà de fer en taules per mantenir la distància de seguretat entre assistents.

La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que l’organització ha treballat de valent els darrers mesos “per dir ‘adeu a les cadires, hola a la pista de ball’ i poder fer una Acampada Jove molt similar a la que hem viscut sempre”. Per la seva banda, Martí Càlix, president de l’Associació Cultural Acampada Jove, ha anunciat que hi haurà pàrquing gratuït per vehicles privats i per autocaravanes i furgonetes.

Finalment Alérgicas al Polen obriran el festival el divendres 16 de juliol amb les seves cançons reivindicatives i feministes, ja que l’organització ha anunciat que Ju no podrà actuar al festival per motius personals.