Després de no poder celebrar l’edició del 2020, l’Essències Jazz Festival torna enguany amb una doble cita, a Montblanc i Menorca. Aquest dimarts s’han posat a la venda les entrades per la sisena edició del festival, que a Montblanc tindrà lloc els dies 27 i 28 d’agost.

L’Essències Jazz Festival 2021 arrencarà a Es Claustre de Maó (Menorca) el proper 31 de juliol amb Gonzalo del Val Trio ft. Benet Palet, presentant el seu nou treball ‘Cancionero’. El 27 i 28 d’agost serà el torn de Montblanc. Dissabte la Muralla de Santa Tecla de la capital de la Conca de Barberà acollirà tres concerts inèdits amb Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit.

Albert Pla serà el cap de cartell del Cara B de l’Essències la nit de divendres a Montblanc, i compartirà escenari amb la banda autòctona Bandarra Street Orkestra, que cinc anys després tornarà a trepitjar l’escenari del Cara B del festival.

L’entrada anticipada del festival a Montblanc d’una sola nit serà de 18€ i l’abonament de dos dies de 28€. No hi faltaran, com altres anys, foodtrucks amb gastronomia amb productes de Km0 i vins de la DO Conca de Barberà.