Aquest dilluns 28 de juny s’ha iniciat el casal d’estiu que ofereix l’empresa espluguina Drac Actiu juntament amb l’Ajuntament de l’Espluga i el Casal, ho ha fet superant les expectatives de l’any passat amb una seixantena de nens la primera setmana i més de 80 alumnes apuntats durant el mes de juliol.

Les activitats han començat aquest dilluns amb la piscina municipal de l’Espluga com un dels punts àlgids on petits i grans hi acudiran de forma diària. Els infants de 3 anys o més, sense màxim d’edat, estan separats per grups bombolla i la nova normativa permet que en exteriors no hagin de dur la mascareta posada.

El casal ha iniciat el curs amb una seixantena de participants, però la relaxació de les mesures i l’augment de la vacunació fa que hagin augmentat el nombre d’alumnes, que a mitjans de juliol seran 84 i que es mantindran sobre aquestes xifres durant tot el mes. A l’agost s’espera una davallada important dels assistents, que passaran a ser d’entre 30 i 40 infants cada setmana.

Durant aquests dos mesos s’han programat un gran nombre d’activitats diferents prioritzant aquelles que es faci a l’aire lliure per evitar la propagació del virus. D’aquesta manera el casal d’estiu ha potenciat les activitats esportives, les rutes a peu i en bicicleta, l’ús de la piscina municipal i els jocs a l’exterior.

ÀUDIO: La coordinadora del casal d’estiu, Chantal Puig, parla de les activitats que es duran a terme