El nucli naturista i nudista del Fonoll de Passanant i Belltall continua amb les portes tancades pel públic exterior arran del coronavirus. L’administrador del poble, Emili Vives, en declaracions a l’EFMR, ha explicat que encara no és moment perquè estrangers visitin i cohabitin al municipi.

Tot i això, Vives explica que creuen que de cara a la tardor ja podran tornar els turistes després de més d’un any i mig sense entrar-hi. Aquest any a causa de la Covid-19 tampoc han fet cap activitat ni tampoc han ofert habitacions.

El que sí que han estat fent durant tots aquests mesos és arreglar diverses cases per un futur poder tornar a rebre visitants. El Fonoll hi viuen 25 persones durant tot l’any, però a l’estiu havia arribat a tenir 200 persones d’arreu del món. Per exemple, han rebut visitants de Nova Zelanda, Islàndia, Bèlgica, Holanda o Corea.