La revetlla de Sant Joan ha transcorregut amb normalitat i sense incidències destacables en el conjunt de Catalunya, però especialment a la Conca de Barberà. Els Bombers de la Generalitat només van haver d’efectuar un servei durant la nit i matinada d’aquest dimecres a la comarca.

El cos d’Emergències de la Generalitat va actuar a la població de Montblanc, ja que pocs minuts abans d’arribar a les 12 de la nit van rebre un avís d’una foguera mal apagada i que cremava llenya i brossa davant de la Citroën de Montblanc, segons informa el cos de Bombers.

L’Espluga de Francolí també ha celebrat la revetlla de Sant Joan de manera tranquil·la i amb poques incidències. La regidora de Ciutadania, Aida Morgades, ha explicat a EFMR.cat que el municipi també va viure una nit tranquil·la, ja que els Municipals de l’Espluga no van haver d’intervenir. Només destacar que després del castell de focs es va encendre una mini foguera a la Urbanització Carreras que va pagar l’ADF de l’Espluga.

Els Bombers de la Generalitat han atès 763 avisos entre les 20.00 h d’ahir i les 08.00 h d’aquest matí a tot Catalunya. Des de la mitjanit, se n’han atès 464, la majoria, per sufocar incendis de contenidors, papereres i mobiliari urbà divers. També des de la mitjanit fins a les 08.00 h s’han hagut de sufocar 112 petits incendis de vegetació.