Aquest 2021 els pressupostos participatius de l’Espluga de Francolí s’actualitzaran a les noves tecnologies passant-se al món digital. D’aquesta manera es podrà participar a través del link facilitat pel mateix Ajuntament, però també es podrà seguir participant presencialment.

ÀUDIO: La regidoria de Participació Ciutadana, Anna Garcia, concreta com serà el nou format

S’invertiran 24.000 euros destinats als projectes triats per la ciutadania. Una xifra que ha augmentat 2.000 euros en comparació a l’any passat i que s’espera que es pugui continuar ampliant els pròxims anys. Els dos formats d’aquests pressupostos participatius s’obriran al públic a partir de setembre.

La regidora de Participació Ciutadana, Anna Garcia, ha parlat del nou format dels pressupostos (Imatge: Laia Molné)

D’aquesta manera es recuperen uns pressupostos que fa dos anys que no s’obrien al públic, ja que l’any 2019 es va dedicar el pressupost a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de l’Espluga de Francolí per pal·liar els efectes de la riuada i l’any 2020 es va utilitzar per ajudar les empreses afectades per la Covid-19.