A partir del proper 1 de juliol la Bibliopiscina tornarà a la piscina municipal de l’Espluga de Francolí per apropar als banyistes les lectures de contes infantils, llibres, còmics i revistes durant els mesos d’estiu.

La carpa de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola serà a la ubicació habitual de 4 a 7 de la tarda dilluns, dimarts, dijous i divendres durant els mesos de juliol i agost per oferir préstecs a tots els usuaris que ho desitgin i fer activitats amb els més petits.

Algunes de les activitats destacades són: tallers de maquillatge corporal el 9 i 15 de juliol i el 20 i 26 d’agost i conta contes amb llegendes espluguines com a protagonistes el 16 de juliol i el 26 d’agost. També de forma diària es proposarà un personatge misteriós que cal esbrinar.

ÀUDIO: La bibliotecària de l’Espluga de Francolí, Núria Estadella, destaca les activitats més importants

Tant la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola com la Bibliopiscina romandran tancades del 19 de juliol al 13 d’agots per vacances.