Aquest cap de setmana es van donar per finalitzades les primeres jornades gastronòmiques de la Conca de Barberà anomenades ‘Sabors de la Conca’. Després de més d’un mes on una vintena de restaurants de la comarca han oferit menús amb el bacallà com a producte protagonista, les jornades es tanquen sent tot un èxit, segons l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades.

ÀUDIO: El president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades, Josep Ramon Guiu, destaca les bones xifres de les jornades

Durant els 6 caps de setmana que ha durat la iniciativa, la majora de restaurants han rebut un gran nombre de visitant interessat amb el menú especialitzat i això s’ha traduït en una major visita de turistes de fora de la comarca, sobretot de zones com Tarragona i Reus.

Les jornades van acabar aquest cap de setmana a la Festa del Trepat de Barberà de la Conca i la seva bona acollida fa que des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades ja treballin per preparar unes noves jornades de cara a la tardor amb la tòfona, safrà, les castanyes i els bolets com a productes destacats.