Les entitats han tornat a treballar per preparar l’espai de la cultura popular al Teatre del Casal, que en horaris de matí i tarda permetrà veure i conèixer els elements de la Cultura Popular Espluguina durant el dia de la Revetlla de Sant Joan. Aquesta és una proposta ja consolidada, que aquest any es reubica, i que pretén apropar als elements del seguici popular espluguí a la població.

El Teatre del Casal estarà obert al públic de les 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 a les 2/4 de 6 de la tarda, essent aquella l’hora de tancament de l’espai. No serà necessària inscripció prèvia, però sí que caldrà respectar totes les mesures generals de prevenció davant la Covid-19 en tot l’espai.

ÀUDIO: Enric Mercadé, regidor de cultura i festes de l’Espluga, explica l’aposta d’enguany

L’espai de Cultura Popular a l’antiga ubicació