Millorament generalitzat dels indicadors de la pandèmia a la Conca de Barberà, segons el balanç d’aquest diumenge del departament de Salut. La comarca torna a tenir uns bons registres amb un risc de rebrot de 61 punts després que la setmana passada tingues un màxim de més de 300 punts de risc de rebrot. La velocitat de reproducció ha disminuït de 3,34 a 0,61.

Una altra dada destacada és la disminució de la mitjana d’edat dels positius per coronavirus. Aquesta setmana la comarca frega els 22 anys, mentre que les setmanes anteriors era de poc més de 38. De moment, la mitjana des que va començar la pandèmia és de gairebé 44 anys.

Retornant a les xifres generals, aquests darrers 7 dies s’han detectat 4 positius. En aquest període s’han fet 131 PCR i 73 test d’antígens, amb el 3,09% de les proves positives. La bona notícia és que actualment no hi ha cap comarcà ingressat a l’hospital a causa del coronavirus.

Quant a les vacunacions, la comarca està a punt d’arribar als 10.000 vacunats d’una dosi, que són exactament 9.935, representant el 58,7% de la població adulta de la Conca de Barberà. Els vacunats que ja compten amb la pauta completa són 6.362 conquencs i conquenques.