Intèrprets Miquel Vilà i Pep Torres

Si la memòria no ens falla, això de l’Ara i sempre ho vam començar el 2018, per tant ja hi ha hagut ocasió de fer comentari com aquest en altres ocasions. La nostra amiga Rosa, del Xerrar va bé, es passa tres estacions de l’any, desitjant que arribi la que ho ha de fer el pròxim 21 de juny, d’aquí a tres dies. A ella li agrada la calor, nosaltres dos, som més amants del temps suau aquell, que al matí i al vespre obliga als més fredolics a posar-se una rebequeta.

Quan arriba el bon temps (no cal que sigui la calor), ens ve de gust sortir de casa anar a fer una cerveseta al bar ara que ja es pot i si fos possible escoltar bona música (això ja depèn de l’amo de l’establiment.

Si hi ha algun d’aquests amos, que ens escolta, li recomanem que els divendres i els dissabtes de 8 a 9 del vespre si no té una millor solució, sintonitzi l’Espluga FM Ràdio, els dos de l’Ara i sempre, ens comprometem a oferir-li una hora de bona música i alguna cosa més.