Durant els pactes fruit de les eleccions de 2019 a Sarral es va decidir que els dos partits que formarien govern,  Esquerra Republicana (ERC) i La Federació d’Independents de Catalunya (FIC), es repartirien l’alcaldia de forma equitativa. Per aquest motiu aquest proper 3 de juliol se celebrarà un ple extraordinari on Jaume Fornés (FIC) deixarà pas a Victòria Cañis (ERC) com a alcaldessa del municipi.

L’actual regidora de Festes, Urbanisme Turisme, Cultura i Suport a la dona mantindrà els càrrecs actuals, però passarà a convertir-se en alcaldessa de Sarral, sent la primera vegada que governa una dona al municipi. En el cas de Jaume Fornés, cedirà l’alcaldia i continuarà al govern amb les regidories actuals, tot i que hi pot haver petites variacions.

ÀUDIO: Victòria Cañis, futura alcaldessa de Sarral, destaca les primeres actuacions que es faran en matèria d’Igualtat

Des de l’equip de govern asseguren que aquest és només un canvi de titular, però que no varia la gestió de l’Ajuntament, ja que els regidors continuarà sent els mateixos i els seus objectius es mantindran durant els propers dos anys de govern. 

ÀUDIO: L’actual alcalde de Sarral, Jaume Forés, destaca que l’equip de govern no canvia