Comencen les primeres presentacions per la Festa Major d’aquest 2021 a l’Espluga de Francolí. Ja s’ha presentat el cartell de les festes, una obra que ret homenatge a l’il·lustrador espluguí Miquel Bultó i Just, que va traspassar el juliol del 2020 i va ser conegut per les seves habilitats com a dibuixant que han quedat en desenes d’obres que encara avui en dia està pendents de classificar i estudiar.

En la composició, creada pel dissenyador també espluguí Fèlix Torre, es poden veure parts de diversos originals de l’il·lustrador que emmarquen una imatge principal en 3D, tot amb elements festius tradicionals del municipi.

Aquesta serà la imatge que il·lustrarà el cartell i programa que comptarà amb actes adaptats a la situació actual, però que recuperarà la programació habitual. Els actes i les novetats per la Festa Major del 28 de juliol al 2 d’agost es presentaran a principis de juliol.

Il·lustracions originals i cartell de la Festa Major de l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)