Imatge de la presentació del Punt Lila a la comarca durant el 2019

Les carpes del Punt Lila i Multicolor seran presents de nou aquest any a les Festes Majors de la comarca però amb alguns canvis. Aquesta campanya que es va iniciar fa dos anys amb professionals que gestionaven les carpes durant les festes, passaran enguany a mans de voluntaris i entitats del municipi.

ÀUDIO: La consellera d’Igualtat del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Aida Morgades, explica la iniciativa

Des de la conselleria d’Igualtat de la comarca s’ha impulsat una formació el proper 22 de juny de 5 a 7 de la tarda per ensenyar a les persones voluntàries com gestionar aquests punts de referència contra les agressions sexistes, assetjaments o discriminacions. Actualment s’està duent a terme una altra campanya, motiu pel qual s’anima a les entitats dels municipis a fer-se càrrecs del Punt Lila i Multicolor durant les Festes Majors.

Concretament, les entitats es poden apuntar als seus ajuntaments fins al 18 de juny i els participants adquiriran coneixements relacionats amb les violències de gènere i coneixeran el protocol d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes en espais públics d’oci.