Les Piles tornarà a convertir-se en seu principal del Danseu Festival durant el mes d’agost. Una edició encara marcada pels protocols COVID-19, però que aquest any reincorporarà la programació internacional.

Durant les pròximes setmanes es donarà a conèixer tot el programa d’activitats que es podran gaudir del 6 a 8 d’agost a Les Piles. D’aquesta manera es recuperen les dates tradicionals del festival, que l’any passat es va veure ajornat al mes de setembre a causa de la pandèmia.

Més enllà de la programació artística, Danseu Festival treballa paral·lelament en projectes de suport a la creació i tallers, activitats i projectes comunitaris, així com en l’oferta de tallers per a professionals, els quals espera poder recuperar en un futur pròxim. Un exemple d’aquest tipus d’iniciativa és la residència artística que el festival acull durant tot l’any a Les Piles i que permet als artistes crear les seves obres en un entorn rural.