Imatge extreta del compte de Tik Tok @gsp.cars_

El compte de Tik Tok @gsp.cars_ ha penjat recentment un vídeo en el qual es pot veure dos cotxes d’altra gamma al Coll de Lilla, però en pocs segons el càmera gira el telèfon per veure com una furgoneta carregada volca en mig de la N-240.

La persona que gravava el vídeo ha explicat a l’EFMR que l’accident va tenir lloc el passat divendres. Concretament durant la gravació va veure la furgoneta perdre el control. Ràpidament diverses persones que eren allà, entre ells el pròpi testimoni, es van apropar al lloc dels fets per ajudar a sortir als dos passatgers del vehicle, que no presentaven ferides de gravetat.

Pocs minuts després va arribar un cotxe dels Mossos d’Esquadra per gestionar el tràfic de la zona, seguidament dels serveis necessaris per atendre el vehicle, els afectats i realitzar la neteja de la via.