Els càmpings de la Conca de Barberà mantenen l’esperança a les portes de l’inici de la temporada d’estiu. Aquest any han pogut obrir, però encara tenen la majoria de les parcel·les buides. Els càmpings esperen rebre visitants al juliol i l’agost, confiant que no s’endureixin les restriccions de mobilitat per la pandèmia.

Actualment els càmpings de la comarca tenen una ocupació baixa, en el cas del càmping Montblanc Park ronda al voltant del 45% i el Serra de Prades Càmping Resort de Vilanova de Prades té una ocupació “bona” durant el cap de setmana, però encara molt baixa entre setmana. Tot i això, en els dos casos hi ha optimisme per aquesta temporada.

En aquest sentit, el director general del Càmping Montblanc Park CAPFUN, Walid Hanini, ha remarcat a l’EFMR que esperen que amb el Certificat Verd tinguin moltes més reserves. De fet Hanini explicava que els francesos, el turisme majoritari del càmping, poden venir a Catalunya amb una PCR gratuïta que es poden fer al seu país, però en canvi han de pagar-ne una aquí per poder tornar, això fa que molts encara no s’aventurin a fer el viatge.

En el mateix sentit el gerent del Serra de Prades, Josep Ramon Guiu, ha explicat que “la gent està reservant molt més l’agost que el juliol” de la mateixa forma també afegeix que “ens agradaria com a sector turístic i zones d’interior que estem a l’aire lliure i també amb totes les mesures que la gent ja pogués venir aquest mes de juliol”.

ÀUDIO: Josep Ramon Guiu, gerent del Serra de Prades de Vilanova, parla sobre aquest estiu

Resort Serra de Prades de Vilanova de Prades (Imatge: TAC12)