El ciclista vimbodinenc Aleix Saumell Montanera es va proclamar campió de la categoria sub-23 en el Campionat de Catalunya de Cross Country Olympics BTT, un tipus de cursa curta i molt explosiva, que es va disputar aquest passat diumenge 6 de juny a Altafulla.

La prova va discórrer en un circuit on va predominar la duresa i la tècnica en un dia on la pluja va ser la protagonista. Aleix Saumell amb l’equip BGTeam HTI va aconseguir el millor temps de la categoria sub-23 realitzant un temps d’una hora i 33 minuts amb 10 segons per completar 5 voltes en un circuit de gairebé 6 quilòmetres i 200m D+ per volta. El de Vimbodí va quedar per davant de Roger Colomina (01:34:11) i Martí Cateura (01:35:31).

ÀUDIO: Aleix Saumell, campió de Catalunya sub-23 de XCO BTT, explica com ha anat la temporada

Aleix Saumell es proclama campió de Catalunya sub-23 de XCO BTT (imatge: Cedida)

Saumell participarà al campionat d’Espanya de BTT

En declaracions a l’EFMR, el de Vimbodí ha exposat que “està disfrutant molt de les carreres”, a més a més, d’aquí a un mes disputarà el campionat d’Espanya on ell mateix explica que “en el campionat d’Espanya espero poder rendir en un bon nivell”.

ÀUDIO: Saumell parla sobre els propers mesos