Imatge d’arxiu de les Proves d’Accés a la Universitat (Govern de la Generalitat)

Més de 40 estudiants de batxillerat de la Conca de Barberà han començat aquest dimarts les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), enguany també marcades per la pandèmia i les seves restriccions. De l’Institut Martí l’Humà de Montblanc s’hi ha presentat 40 estudiants.

Per segon any consecutiu els alumnes de la comarca realitzaran les proves a Valls, a l’Institut Narcís Oller. A conseqüència de la situació generada per la Covid-19 i per tal d’ampliar els espais, la Generalitat ha facilitat diferents seus a la província per tal que els alumnes puguin realitzar els exàmens en garanties.

Les PAU continuaran durant aquest dimecres, dijous i divendres. El procediment és similar als anys passats, però adaptat a les necessitats per la Covid-19. A Catalunya un total de 39.775 estudiants han començat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).