El jutjat d’instrucció 2 de Valls ha enviat a presó provisional sense fiança l’home de 18 anys detingut dissabte per presumptament agredir sexualment una dona de 80 anys a Barberà de la Conca.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat que la causa està oberta per un presumpte delicte d’agressió sexual a una persona especialment vulnerable per la seva edat. També s’atribueix a l’acusat un presumpte delicte de robatori amb violència al domicili.

L’Ajuntament de Barberà de la Conca es personarà com a acusació pública

L’Ajuntament de Barberà de la Conca ha celebrat, aquest dilluns, un ple extraordinari i urgent per condemnar l’agressió sexual que una dona veïna del municipi va patir la matinada del passat divendres.

El ple ha acordat, a més, que l’Ajuntament de Barberà es personi com acusació particular en el cas per “contribuir a l’esclariment dels fets ocorreguts i exigir les responsabilitats oportunes a qui resulti, directa o indirectament, responsable dels fets succeïts”.