Una vintena de joves de l’Espluga de Francolí van participar aquest dissabte a la tarda en un taller de desinfecció creativa amb els artistes deShakers i Arcadi Poch a la plaça Montserrat Canals. L’activitat organitzada pel Museu de la Vida Rural és el preludi de què serà una experiència formativa en art i creativitat que se celebrarà al mateix Museu de la Vida Rural durant els mesos d’octubre i novembre de 2021.

Els participants de l’acte que havien de ser joves entre 18 i 30 anys van poder conèixer de més a prop l’art de carrer, ja que van poder practicar amb diferents tècniques artístiques amb l’artista Arcadi Poch. Aquesta activitat era la primera per captar persones que estiguin interessades en un projecte d’art i creativitat. En aquest cas els participants van poder experimentar amb un esprai de gel hidroalcohòlic.

ÀUDIO: Sergi Estebanell, membre del col·lectiu deSHAKERS, explica el que s’ha dut a terme aquest dissabte

Experiència formativa en art i creativitat al MVR

El Museu de la Vida Rural, la Fundació Carulla i també deSHAKERS preparen un programa que acompanyarà a 18 persones d’entre 18 i 30 anys en la vivència d’una experiència immersiva durant 4 caps de setmana dels mesos d’octubre i novembre de 2021. Amb la col·laboració d’artistes de renom internacional les participants experimentaran les diferents disciplines artístiques a l’Espluga i als seus voltants. Aquests/es creadors/es acompanyaran al grup en la realització d’una proposta artística amb la finalitat d’aconseguir canvis en el territori i posar en pràctica la idea que la cultura transforma i ENS transforma.

ÀUDIO: Estebanell parla sobre aquesta nova proposta del Museu de la Vida Rural

Explicació d’Arcadi Poch (Imatge: Pep Morató)