L’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí ha celebrat aquest dissabte els concerts de final de curs. Aquest any hi ha hagut dos concerts en dos llocs diferents per tal de no aglutinar tanta gent en un mateix recinte.

El primer concert ha estat a l’Església Vella amb un conjunt instrumental dels mitjans i dels grans de l’Escola de Música de l’Espluga. La segona part s’ha celebrat al Jardí dels Francolins amb la participació dels alumnes del combo infantil i juvenil. En totes dues ubicacions desenes de familiars han pogut escoltar les interpretacions musicals, entre elles les cançons Just The Two Of Us o Hey Jude dels Beatles que han fet que el públic reacciones.

En finalitzar els concerts, els alumnes de l’EMME que l’any que ve no seran a l’escola de música, ja que marxen a estudiar fora, han volgut agrair als professors tots aquests anys de dedicació i els han fet pujar a l’escenari per regalar-los un quadre amb les fotos dels alumnes.