El videodansa creat per l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí i l’empresa audiovisual DansPXL ha iniciat el seu pas per diversos festivals per mostrar aquest projecte anomenat ‘Quan tot desapareix’, on s’ha volgut plasmar la riuada del passat 22 d’octubre de 2019 i les seves conseqüències a través de la dansa.

De moment, el projecte ja compta amb la seva primera selecció oficial als ‘Young Creative Awards’ on han estat escollits finalistes entre més de 400 propostes. Ara resten a l’espera de conèixer els guardonats d’un festival focalitzat en donar veu a les peces audiovisuals dirigides per joves i que se centrin en el canvi climàtic i temes ambientals.

El passat diumenge 18 d’abril el videodansa ja es va presentar a l’Espluga de Francolí amb dues sessions i més de 400 espectadors que van poder gaudir en exclusiva del resultat d’aquest projecte al Museu de la Vida Rural.