L’òpera de Lohengrin de Richard Wagner serà la protagonista aquest mes de juny a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola on es farà una conferència a càrrec de Pol Avinyó que endinsarà a les usuàries i usuaris al món d’un dels compositors més influents de tots el temps i es podrà veure l’obra projectada.

Aquesta és una acció que s’inclou al programa Liceu Bib i que connecta les biblioteques del país amb el Liceu. Aquest programa té com a objectiu crear nous lectors i espectadors d’òpera, millorar la formació dels ja existents i promoure l’ús dels serveis informatius sobre òpera de les biblioteques públiques.

Concretament la conferència tindrà lloc el 14 de juny a dos quarts de 7 al pati de la biblioteca i es projectarà l’obra Lohengrin el 28 de juny al mateix indret. Els actes seran amb aforament limitat i caldrà inscripció prèvia al 977 871 432 per reservar localitat.